Over ons - JP Computers

“Al meer dan 25 jaar actief”

JP Computers is sinds 1996 je vertrouwde partner voor computer hardware, reparaties en ondersteuning in ICT diensten. Voor bedrijven leveren wij complete diensten zoals internet, cloud oplossingen zoals Office 365, VoIP telefonie en backup oplossingen.

Met 25 jaar ervaring kunt u rekenen op een eerlijk en deskundig advies. Samen met u bespreken we de wensen en behoeften en leveren dit werkend op maat en op locatie op. Ook het overzetten van uw data en programma’s nemen wij uit handen.

Bij JP Computers bent u verzekerd van de beste service. Van advies tot levering en installatie en via teamviewer voorzien wij u van snelle, klantvriendelijke hulp op afstand.

JP computers is totaalleverancier van diensten en producten die voorzien in uw automatiseringsbehoeften. Het aanspreekpunt voor particulieren en bedrijven.

 

mei 2017: JP Computers is over op duurzame zonne energie.

Voor onze zakelijke klanten draaien een aantal servers op onze eigen locatie voor o.a. het maken van backups. Deze servers draaien 24/7 en gebruiken veel energie. Met 118 zonnepanelen voorzien wij voor het grootste deel in eigen opgewekte energie.