Telefonie - Telefonie voor een vast bedrag

Een complete telefooncentrale vanaf € 14,95 per maand *
Volledig in de cloud, schaalbaar en goedkoper

Bellen met VoIP is goedkoper en biedt meer functionaliteiten. JP Computers helpt je snel en goed op weg met deze nieuwe kostenbesparende vorm van telefonie.

 

Een professionele en complete telefooncentrale tot uw beschikking met functies als call routing, gesprekken opnemen, voicemail, faxen en nog veel meer handige functies. Onze telefooncentrale is helemaal configureerbaar naar uw wensen. Alle functies zijn beschikbaar zonder meerprijs en geen dure investering!

De belangrijkste mogelijkheden zijn:

Meerdere netnummers
Tijd gestuurd doorverbinden
Onbeperkt gelijktijdige gesprekslijnen
Fax naar e-mail
Welkomst bericht
PDF naar fax
Wachtrij functie
Gespreksopname
Keuzemenu (toets 1 voor etc)
Dag – nacht stand
Voicemail naar e-mail

Op meerdere plekken bereikbaar

Een medewerker kan meerdere toestellen (extensies) hebben waarmee hij op één nummer bereikbaar is. Bijvoorbeeld thuis, op kantoor en bij een klant. Dit mogen vaste toestellen zijn (bureau toestellen) maar ook softphones (telefoon app op smartphone of pc)

Interactief bellermenu

Beschikt uw bedrijf over verschillende afdelingen, bijvoorbeeld administratie, verkoop, service dienst, dan kan het handig zijn dat de beller direct door middel van een keuze bij de juiste persoon of afdeling komt. Kies 1 voor, kies 2 voor... of tussen 12:00 en 13:00 uur zijn wij gesloten ivm onze pauze... etc

Meerdere kantoren op één centrale

Voor het bellen is alleen een internetverbinding nodig. Op één nummer zijn u medewerkers op meerdere locaties bereikbaar. Ook geschikt voor thuiswerkplekken.

Vind mij

Een gebruiker kan zelf instellen waar hij te bereiken is. Stel eenvoudig in dat na een x aantal keer overgaan de centrale door moet schakelen naar mobiel en/of een ander nummer of meerdere nummers gelijktijdig. Wordt er dan nog niet opgenomen, dan schakelt hij door naar de voicemail. De beller krijgt te horen dat de persoon die hij probeert te bereiken opgezocht wordt. Al deze instellingen kunnen via de website geregeld worden. Deze functie wordt ook wel call hunt genoemd.

Fax en E-mail

FAX naar e-mail of PC naar fax versturen Ontvang faxen als PDF bijlagen in uw e-mail. Hier heeft u geen speciale fax meer voor nodig. Maak van uw document een PDF en u kunt deze verzenden als fax. Gewoon via de internet browser.

Doorverbinden

Basis functionaliteit maar toch is het vaak moeilijk omdat er met *21# nogwat gewerkt moet worden of via speciale toetsen op de telefoon. Uiteraard kan dat veel eenvoudiger. Op de telefoon ziet u wie beschikbaar (groen of rood lampje) U kunt dan nog direct doorverbinden of eerst de andere persoon inlichten over wie u aan de lijn hebt en wat het onderwerp van gesprek is. Ook voor collega's op andere locaties of onderweg kunt u de bezetstatus zien.

Enkele extra kostenbesparende voordelen van onze telefonie oplossing:

Geen kosten meer voor ISDN gesprekslijnen
Geen investeringskosten van een dure telefooncentrale
Onderling gratis bellen tussen vestigingen
Geen limiet op aantal gelijktijdige gesprekslijnen
Flexibel op- en afschalen

Voicemail op smartphone, tablet en in de e-mail

Voicemail kan natuurlijk afgeluisterd worden door 1233 te bellen en uw pincode in te geven. Voicemails kunnen ook beheerd worden via de website en afgeleverd worden als e-mail. De meeste vaste toestellen hebben een voicemail melding. Dan knippert er een lampje wanneer er een voicemail bericht voor u klaar staat en kunt u met 1 druk op de knop voicemails afluisteren. Op de website kunt u ook voicemails afluisteren en beheren.

* 1 VPS met 20GB opslag, , 4 nummers, SIP trunk en 5 extensie poorten zijn inbegrepen.

Extra extensies / gebruikers á 2,- per maand

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW