Webhosting - Pakketten

Websitehosting
Lite

€ 3,95 p/m

Websitehosting
Startup

€ 6,95 p/m

Websitehosting
Basis

€ 8,95 p/m

Websitehosting
Business

€ 14,95 p/m

Alleen domeinregistratie met forward € 9,95 per jaar. Prijzen excl. BTW

 

Wij zullen ervoor zorgen dat uw website altijd bereikbaar is. Bij JP Computers profiteert u van de nieuwste hostingtechnieken, zoals ASP.net, PHP 5 en MySQL. Interesse? Kom gerust een keer langs of vul ons contactformulier in zodat wij u verder kunnen helpen.

CMS websites

CMS websites zijn geschikt voor bedrijven en organisaties die informatie op een eenvoudige manier wensen te presenteren op internet. CMS staat voor Content Management System; u kunt eenvoudig de inhoud van uw website zelf aanpassen en aanvullen.

 

Ontwerp

Onze CMS Websites bieden vele interactie mogelijkheden met uw bezoekers. u kunt de inhoud van uw website zelf makkelijk beheren. Het toevoegen van extra menu’s en pagina’s is ongelimiteerd en eenvoudig.

 

Service

Zodra wij uw website hebben opgeleverd, kunt u blijven rekenen op onze ondersteuning. Wilt u uw website aanpassen of voorzien van nieuwe functionaliteit, dan kunnen wij u hier ook mee helpen.

 

Webhosting en e-mail

Uw website moet ook bereikbaar zijn op internet.De webhosting en domein registratie verzorgen wij ook voor u.

 

Eigen mailserver (Exchange server)

Wij hebben een professionele spamfilter die alle inkomende en uitgaande mail scand op virussen en spam en vervolgens rechtstreeks aflevert op uw eigen exchange server zonder vertraging van een mail connector.

 

Standaard is poort 25 geblokt bij veel providers. Onze spamfilter kan ook afleveren op andere poorten dan de standaard mailpoorten.